Design Yourself

In samenwerking met Arkelstein, de Marke en een zestal zelfstandige kunstdocenten hebben we een programma ontwikkeld, waarbij we gedurende drie jaar werken aan deskundigheidsbevordering van docenten èn leerlingen op het gebied van product design en nieuwe media.

Doel van dit programma is dat docenten van de school deze lessen uiteindelijk zelfstandig kunnen geven en op kunnen nemen in hun reguliere lesprogramma. Dit bereiken we door middel van trainingen, voorbeeldlessen door de kunstdocenten en het inzetten van de methode Design Thinking, waarbij kunstdocenten en docenten van de school samen lessen ontwikkelen (co-creatie). We werken binnen dit programma samen met Studio Z, Nikki Giling, Studio Arntzen en Lukalize. Aan het project nemen 18 klassen deel. Kunstcircuit heeft voor de uitvoering van het project subsidie ontvangen van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Openbaar Lesaanbod

Doelgroep

Aantal lessen

Discipline

Actieve filters

Geen filters actief, al het lesaanbod is zichtbaar.

Contact

Contactpersonen

 

Mede mogelijk gemaakt door…

Dit Onderwijsportaal van Kunstcircuit is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Stel uw vraag

© 2024 Portal Kunstcircuit | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving en invulling : Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline