Alle scholen die deelnemen aan een van de Kunstcircuit programma’s kunnen op ons portaal inloggen, lessen bekijken
van het programma waar zij aan deelnemen, bijbehorend materiaal downloaden en lessen aanpassen naar eigen inzicht.
Interesse om deel te nemen aan een Kunstcircuit programma? Neem contact met ons op!
Als de school waar jij lesgeeft deelneemt aan een Kunstcircuit programma dat verbonden is aan dit portaal, krijg je een account om in te loggen. Neemt jouw school deel en heb je nog geen account als docent, registreer je dan hier.
Neemt jouw school niet deel en wil je meer weten over de mogelijkheden en lesaanbod? Neem dan contact op met een van onze programmaleiders
Annelies Bartelink, Marijke Blok of Robin Prijs via 0570 – 66 50 80.
Of vul het contactformulier in!
Geen zorgen! Ga naar deze pagina, vul je emailadres in en vraag een nieuw wachtwoord aan. Je krijgt vervolgens een mail met een link, waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.
Klik rechtsboven in beeld op de roze knop ‘inloggen’.
Nee helaas, je kunt alleen lessen zien van jouw eigen school.
Je kunt alleen een aantal voorbeeldlessen inzien, zodat je een idee hebt van ons aanbod. Interesse of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Bij iedere les vind je een stappenplan en een lijst met benodigde materialen van alles wat je nodig hebt. Zo kun je je vooraf goed voorbereiden op een les.
Jazeker, graag zelfs! Je kunt op lessen reageren, als je bent ingelogd. Geef in een reactie aan wat jouw tips of verbeterpunten zijn. Samen met de externe docent gaan we hier naar kijken!
Het lesaanbod onder een onderwijsprogramma is ontwikkeld door een kunstdocent, in samenspraak met Kunstcircuit en jouw school. Deze staan vast, maar je kunt wel een eigen variant hierop maken. Bijvoorbeeld omdat je een goed idee hebt om toe te voegen, meer of minder lessen wilt geven binnen het lesaanbod, of zelf een leuke variant hebt bedacht.
Je gaat naar de betreffende les en je klikt in de rechterkolom op de roze button “maak een variant aan”. Je kunt vervolgens een lesvariant aanmaken en deze aanpassen zoals je zelf wilt. Jouw eigen naam komt er dan als auteur bij te staan en alleen jij kunt deze lesvariant bewerken.