CultuurSchakel

de Deventer combinatiefunctie cultuur

CultuurSchakel is de naam van het programma dat wordt gefinancierd vanuit de regeling Combinatiefunctie Cultuur. Hierbij werken we samen met 16 scholen (PO en VO) en tientallen culturele partners aan duurzame cultuureducatie, als structureel onderdeel van het reguliere onderwijsprogramma. Bestaande uit maatwerk voor iedere school, met talrijke mogelijkheden binnen alle kunstdisciplines.

Binnen CultuurSchakel werken scholen aan een verdieping op de cultuureducatie in hun school. Door uit te gaan van de wensen en behoefte van de school werken we op maat en op een duurzame manier. Dit kan door het ontwikkelen van een visie, training, coaching en/of het eigen maken van een methode. Maar vooral: met kunst- en cultuurlessen in de klas. De regeling Combinatiefunctie is beschikbaar gemaakt voor de scholen/wijken die dit het hardst nodig hebben. Zo krijgen ook kinderen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is de kans kennis te maken met cultuur en krijgen uiteindelijk alle leerlingen in Deventer de kans om hun talent te ontdekken.

CultuurSchakel wordt mede mogelijk gemaakt door het Rijk, gemeente Deventer, Kunstcircuit en het Deventer onderwijs.

Contact

Contactpersonen

 

Mede mogelijk gemaakt door…

Dit Onderwijsportaal van Kunstcircuit is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Stel uw vraag

© 2024 Portal Kunstcircuit | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving en invulling : Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline