CMK

Voor het programma Cultuureducatie met Kwaliteit werken we – samen met PO, VO en (V)SO en culturele partners vanuit verschillende kunstdisciplines – aan een vaste plek voor cultuureducatie in het jaarprogramma van de scholen.

Binnen het meerjarenprogramma CMK formuleren scholen hun visie op cultuureducatie. Vervolgens ondersteunen we de docententeams om op basis van deze visie zelf meer met kunst en cultuur te doen in de klas. Deskundigheidsbevordering van docenten neemt een centrale plek in binnen het programma. We organiseren o.a. trainingen en coaching on the job, uitgevoerd door diverse culturele partners. Docenten en culturele partners leren gedurende dit intensieve traject, dat twee tot vier jaar loopt, van elkaars expertise. CMK is geïnitieerd door OC&W en uitgezet door het landelijke Fonds voor Cultuurparticipatie. Kunstcircuit is penvoerder en medeorganisator van het programma in Deventer.

Contact

Contactpersonen

 

Mede mogelijk gemaakt door…

Dit Onderwijsportaal van Kunstcircuit is mede mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Stel uw vraag

© 2024 Portal Kunstcircuit | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving en invulling : Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline